dilluns, 6 de febrer de 2012

FAIXA´S SELECTION GROUP CHAMPION 2012 (VERSIÓ DEFINITIVA 2.0.)


AL FINAL, 20 PILOTARIS EN ACCIÓ: ELS DE SEMPRE I 3 ROOKIES DE L´ESCOLA

Després d´unes modifificacions d´última hora donat el mal d´alzheimer que assola el sistema neurològic i la majoria de sinapsis d´un dels organitzadors del campionat, la proposta de Lliga de la Faixa queda així per tal que la discutim divendres i obrem en conseqüència.

Si sou dels que no us deixeu intimidar per l´onada de fred siberià i el vendaval de tramuntana que últimament recorre el país, us convidem el proper divendres 10 de febrer a les 19.30h al café de l´Arq per assistir al sorteig de parelles de la IV edició de la Lliga de la Faixa que començarà el proper 25 de març, una vegada passada la fal•lera fallera (Estaria bé que algú avisés Jaume).

Allí podreu conversar i fins i tot tocar amb les vostres pròpies mans les carns pretes i endurides dels pilotaris més templats del Maestrat (previo pago d´una birreta a la barra, com a mínim), que estaran a la vostra disposició durant una estoneta. A més a més, podreu criticar constructivament i discutir i dir cadascú la seua sobre la manera de fer les parelles, com sol ser habitual.

Aquesta nova edició de la Faixa tornarà a aplegar noms mítics del frontó cadufer com Martell Esteller, Jon, Peña, Senar... encapçalats per noms emblemàtics de la pilota benicarlanda com Juan el Pintor o José Garrido, el dimoni en persona. A més, es produirà el debut de dos noves perletes de l´escola d´Arrea-li Bona, Sofian i Kalid, i el retorn de Bruno Agut a les competicions locals. Però, vaja, que si mireu amb atenció les cares no hi ha dubte que es tracta de...... LA MATEIXA MORRALLA PER A UN ALTRE CALDO.


Siga com siga, ací us deixo una proposta de com fer el sorteig de parelles per a què la discutiu, l´analitzeu, la disseccioneu, l´obriu en canal, l´examineu, la consulteu amb el coixí o si teniu la síndrome d´Edipo amb la vostra mare, per tal de divendres fer-ho entre tots de la millor manera possible.


Un primer sorteig en què s´emparellen els cracks amb les noves incorporacions (Sofian, Kalid i un 3r xiquet per determinar. Jon està en ello).


Bombo1                                                                                           Bombo 2


ESTELLER                                                                                      SOFIAN

JON                                                                                                 KALID

PEÑA                                                                                             3r XIQUET
Un segon sorteig en què s´emparellen els que es van classificar per a la fase eliminatòria de l´individual i Bruno, i els que no més les incorporacions. O siga:

Bombo1                                                                                            Bombo 2SENAR                                                                                             XARLI


MANYÀ                                                                                           XATET


TITO                                                                                                 ADRIÀ


KARCE                                                                                           JUAN

XETO                                                                                              GARRIDO

FRANJO                                                                                        CARLOS


BRUNO                                                                                          ÀNGEL

La cosa quedaria de la següent manera:

Un únic grup de 10 parelles. Tots contra tots.

Els quatre primers jugaran les semifinals i final del Quadre A.

Els quatre següents jugaran les semifinals i final del Quadre B.

Els últims classificats es curraran una paella, o en el seu defecte, s´encarregaran de trobar un lloc per dinar i fer festa el dia de la Final.


Total de caps de setmana embolicats: 11. 9 de lliga (sense descans) i 2 (un per les semifinals i un altre per les finals).4 comentaris:

Natros ha dit...

Hola, nenes:

Hi ha una errada en la composició dels bombos. Sé m´havia passat d´apuntar a Àngel, així que som senars. Li he preguntat a Jon a vore què fem, si pugem un altre de l´escola (i seriem 10 parelles) o en baixem un (i seriem 9).

Franjo

Anònim ha dit...

http://fedpival.es/noticies/detall/722

Anònim ha dit...

Yeeeeeeeeeee...i jo que estic últim de la classificació perquè estic en el Bombo 1??? Full de reclamacions ja....
Fòra conyes em sembla molt bé la distribució dels grups; poden quedar parelles molt igualades i se'ns presenta una lliga molt emocionant!!!
Ens veiem a la nit. Agut

Anònim ha dit...

Necessitem saber quins han sigut els emparellaments de la faixa.


El impacient.