dimarts, 21 de febrer del 2012

ELS PILOTARIS MÉS JOVES ENCAPÇALEN LA PRIMAVERA BENICARLANDA

Si atenem a les paraules del Cap de la Policia de València, Antonio Moreno, en què assegura que els estudiants són “el enemigo”, és evident que Arrea-li Bona és la quinta columna de la primavera valenciana a Benicarló, disposada a estendre la revolta estudiantil fins al Passeig Marítim del poble a base de carxots i manronades. No és ben sospitós, si no, que aquest diumenge, només unes hores abans que els alumnes de l´IES Lluís Vives de València atacaren salvatgement la policia amb mandarines i ampolles d´aigua, tota una colla de menors d´edat i alguns professors camuflats de pilotaris s´aplegaren al frontó del Coromines i s´acaçaren a pilotades? Si us semblen massa casualitats, atents a les partides del cap de setmana i a l´organigrama del club.

Almenys sis menors d´edat i dos professors – algunes fonts parlen també d´un llaurador, un treballador de la cooperativa agrícola local, un membre de la brigada municipal i un militant d´ERPV a qui no se li coneix ni ofici ni benefici – es reuniren clandestinament (on estaven si no els cartells anunciadors?) al frontó de l´IES Coromines camuflats de pilotaris amb l´excusa de l´inici de la pretemporada per parelles  que començarà amb la Lliga de la Faixa.


D´esquerra a dreta, F.T. i A.R., álies Tito. No us en refieu: fan cara de bones persones, però qualsevol dia els
heu de vore als diaris. Bé, A.R, ja n´ha sigut portada últimament. (Foto d´arxiu)

La primera partida la protagonitzaren de forma sospitosa C.S, menor d´edat, i A.R., àlies Tito, mestre de primària, contra I.CH, menor d´edat i A.G., d´Esquerra Republicana del País Valencià (amb això us ho dic tot). I.CH., en un gran moment de forma que l´ha de dur al seu esclafit definitiu, primaveral i benicarlando com a pilotari, condugué el seu company fins a la victòria final per 31 – 22. A base de cops d´esquerra i de dreta, a tort i a dret, de bot de braç o de carxot, que deixaven l´actuació de la policia antiavalots valenciana a l´alçada de Tarta de Fresa y sus amigas en el país de la Piruleta, acabaren amb la parella rival tot esdevenint una de les favorites per endur-se la Faixa. A A.G. i C.S. els tocà fer el paper d´adolescents de quinze anys violentes i antisistema que intentaven parar la somanta de colps que els queia per totes bandes.

La segona partida enfrontà pressuntament a X.L. i F.T., brigadista i professor respectivament, contra V.M., àlies Xatet, i KMK, llaurador i treballador de la cooperativa agrícola. I ara fem un incís i us pregunto: amb què atacaren els alumnes del Lluís Vives la policia antiavalots? Amb mandarines. I on treballen V.M. i C.C.? Al tros. El resultat, 31 – 28 és el de menys perquè la partida de ben segur va ser tot un complot orquestrat per fer arribar les mandarines a València. Per què on us penseu que “treballa” de professor el tal F.T.? Doncs, a València. A buen entendedor pocas palabras bastan. A nosaltres no ens la pegaran.

La prova definitiva: un pilotari preparant un poliol molotov.
Qui s´hi amaga al darrere?
I el més esfereïdor de tot: on estava P.F., professor i Amo del Carxofar, l´element més perillós i subversiu de tots? Per què no jugava diumenge, com els altres?. I com és que J.L, antic president, en sap tant d´Internet? No serà Anonymous? No ens estranyaria gens ni gota. I ja que ens preguntem qui hi ha al darrere d´eixa organització subversiva que és Arrea-li Bona: com és que a la seua junta directiva hi ha almenys tres professors? O que el seu president siga un home del tros (recordeu allò de les mandarines)? I per què tenen el frontó al bell mig d´un institut de secundària? Massa coincidències! I massa preguntes sense resposta.

Anonymous? (Foto d´arxiu)

Total, que en compte de donar la cara, van plantejar una tercera partida protagonitzada pels menors de l´escola, tots estudiants de l´ESO (quina casualitat, igualets igualets que els desalmats alumnes de cinquanta kilos que atacaren amb guix i mandarines la pobra policia nacional a València). Una partida que acabà a favor de M. i K. per 32 – 30. O siga, a carxot “limpio”, com als carrers del centre de la capital.

I això no és tot perquè dissabte, s´enfrontaren els xiquets de l´escola tots contra tots a raspall. O siga, una batalla campal entre menors. El gran vencedor, un altre cop J.F. (no, no és John Fitzerald Kennedy), de tan sols 12 anys, que va acabar guanyant la competició amb 17 punts i una sola derrota.

En fi, no hi ha més cec que qui no vol veure. Aquest cronista, si fos l´alcalde, enviaria un patrulla de la guàrdia civil al frontó perquè el cap de setmana que ve es veu que tornen a haver-hi partides. No siga cas que munten un ciri pasqual com ja han fet a València, i això que encara no són Falles!


Partides:

Xeto i Adrià vs Tito i Carlos             31 – 22
Franjo i Xarli vs Karce i Xatet          31 – 28
Maruan i Khalid vs Soufian i Èric    32 - 30


 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La parella de Xeto-Adrià fa bona pinta...

Anònim ha dit...

Al J.F el vull per al meu equip de la faixa... he vist el que fa, i fa no fa ja se berenaria a algun del club. Bo, bo..
Qui l'entrene? El mític Rovellet? el Genovés? Ousevio?