diumenge, 14 d’abril del 2013

DOBLE VICTÒRIA CONTRA QUART DE POBLET


En aquests temps foscos en què es veu que volen que a les escoles es “fabriquen” xiquets en sèrie, competitius i monolingües en castellà, nosaltres reprenem terminologies d´altres èpoques més amables amb els nostres menuts i posem als nostres pilotaris un “progressen adequadament”, perquè aquest cap de setmana han tornat a protagonitzar victòries i  derrotes d´eixes que saben a glòria pel bon joc desenvolupat i la categoria dels rivals. A més, el doble enfrontament contra Quart de Poblet, ha estat apassionant. 

Arreglant-se les mans per arrear-li bona.

La cosa va començar ben aviat, ja divendres, al trinquet de Xilxes en modalitat de galotxa, on els benicarlandos, tot i jugar dos contra tres, estigueren a punt de donar la campanada i protagonitzar una remuntada d´eixes que els mass media locals deurien traure en DVD. A Ivan Peña i José Senar, lo Flaret, els faltà un pèl de figa per alçar un 40 – 15 en contra, ja que la partida acabà 70 – 65 a favor dels de la Plana. Ivan Peña, subcampió autonòmic juvenil, resumia així la partida. “La millor partida meua i la de José, des de que portem jugant a pilota”. Per la seua banda, lo Flaret es lamentava de ser un menys i de no comptar amb un feridor, la qual cosa acabaren pagant. Tot i això, els benicarlandos s´enduen un punt de Xilxes i la satisfacció d´haver plantat cara a tres grans jugadors, als quals van estar a puntet a puntet de guanyar-los la partida si hagueren certificat la remuntada.
Abans dels nostres, una partida primera divisió: Adrián, Pascual & Cia.
Quines sucades, xeeee!

A més a més, dissabte els cosins José i Àngel Senar, aconseguiren en categoria de frontó a mà una victòria merescuda i treballadíssima al frontó del Coromines contra el Quart de Poblet per 41 – 37. Els nostres juvenils aconseguien així la seua primera victòria d´enguany davant la parròquia cadufera. Senar tornà a fer un gran joc i assumí el pes de la partida, mentre que el jove Àngel és dels que progressa adequadament i tot i que es posà un pèl nerviós, potser per jugar a casa, la seua treta va ser decissiva per decantar la balança.
 

D´esquerra a dreta: Juanvi, Alexis, Esteller i Peña.


I diumenge, la traca final. Martell Esteller i Peña The Wall es recorregueren el país amunt I avall per escampar per tot arreu les seues glòries a base de carxots i manronades. De matí aconseguiren una importantíssima victòria contra Juanvi i Alexis, en la 2ª categoria de frontó a mà; partida que podria ser decissiva cara a la classificació, ja que els benicarlandos assoleixen així la segona posició del grup, amb un Almenara en primera posició pràcticament inabastable. Peña i Esteller feren un joc segur, potent i sense gaires errades, apretant al rest local i evitant a Juanvi, un punter que juga molt. A les postres, la clau va estar en passar més bola que el rival i la partida se l´endugué la parella que errà menys, que va ser la cadufera. A les postres 41 – 35 en una partida que els benicarlandos dominaren des de bon començament.
 

La solitud dels rests.



De tornada i com qui no vol la cosa, Cristian i Ivan es deixaren caure per Onda per jugar la partida de galotxa contra els locals en un duel que també es decantà a favor dels benicarlandos.  

La caixeta d´un campió: tessamoll,.esparadrap,
grip, lo Marlboret...

 
Resultats del cap de setmana:
Lliga El Corte Inglés de galotxa:
Xilxes – Benicarló: 70 – 65
Lliga autonòmica de frontó a mà (2ª divisió)
Quart de Poblet – Benicarló: 35 – 41
Lliga autonòmica de frontó a mà (juvenil):
Benicarló – Quart de Poblet: 41 - 37
 
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ie, el cronista se l´ha jugat i ja fa com el TDT party: anuncia les victòries abans que es produïsquen. Jajaja

Anònim ha dit...

moooooolt!!
felicitar a jugadors pels bons resultats i al cronista per les grans paraules.