diumenge, 24 de març del 2013

CRÒNICA ÀCIDA D´UNES DERROTES AGREDOLCES


Com que es veu que als nostres pilotaris els posa que els doren la píldora, en aquesta crònica tot seran flors i violes. Així que deixarem la crítica per a quan servisca d´alguna cosa i, de moment, ofrenarem tota mena de glòries als nostres pilotaris que, tot i no aconseguir cap victòria, van jugar “barbaritats” i “animalades”, sobretot en la 2ª categoria autonòmica de frontó a mà. 

Tot i la derrota a Almenara per 41 – 30, els benicarlandos feren una partida impressionant. Cristian Martell Esteller, al rest, assegurava que “hem estat a un nivell igual o superior al d´ells. Els millors punts han sigut nostres”. I és cert. La parròquia d´Almenara es fartà d´aplaudir els cadufers i segons ens conten, gent d´Estivella s´apropà fins el frontó de l´últim poble (o el primer, segons es mire) de la província de Castelló, només d´escoltar que jugava el Benicarló, la qual cosa – com diria aquell al missatge de Nadal – ens plena d´orgull i satisfacció, a les nostres reines i a nosaltres mateixos. I sobretot sobretot unfla l´ego i l´autoestima dels nostres joves pilotaris.
Tres de roig i un de blau; hi ha alguna cosa que no acaba de quadrar.


Peña i Esteller jugaren molt compenetrats, disfrutaren de l´ambient i de la gent, i tot i la derrota se n´anaren amb el d´allonses d´haver jugat de tu a tu davant uns rivals de categoria com els d´Almenara. Peña, tot i jugar dos partides el mateix dia, confessava sentir-se molt satisfet pel seu joc: “M´he sentit molt bé, jugant molt bones boles i obrint pilotes per a fer-los córrer a muntó. Hem jugat animalades, xeeeee!”.
En la modalitat de galotxa, en el Trofeu El Corte Inglés, els d´Arrea-li Bona també perderen davant l´Almassora al trinquet de Vila-real, que ens servei de seu local, on uns vells coneguts deixaren els nostres 70 – 45. Albert Agut, punter, lamentava la derrota però assegurava que “l´equip està en progressió i amb bones vibracions”.
Està clar que qui no es consola és perquè no vol.
Resultats competicions autonòmiques:
Torneig de galotxa El Corte Inglés:
Benicarló – Almassora: 45 – 70
Lliga autonòmica de frontó a mà (2ª categoria):
Almenara – Benicarló: 41 - 30