dimecres, 29 de gener de 2014

CRISTIAN MARTELL ESTELLER GUANYA L´INDIVIDUAL DE FRONTÓ A MÀ

LA PILOTA CADUFERA ENCETA UN 2014 DOLÇ
Unanimitat entre la parròquia cadufera: si la partida no s´hagués interromput per una manronada terra – aire directa al cap del Martell, José Senar, lo Flaret, hagués tingut més opcions donada la seua superioritat física. Finalment, aquella pilotada que deixà estabornit el Martell fa dos dissabtes potser li donà la possibilitat de reanudar la partida des d´un 21 – 20 a favor i arribar-hi als últims punts amb aire als pulmons.
Del que no hi ha dubte és que Cristian Esteller és a hores d´ara el pilotari més potent de Benicarló, amb unes mans segures i uns cops de braç formidables que l´han dut a la primera divisió autonòmica i a coronar-se com el millor pilotari cadufer. El 41 – 35 final li permet recollir el lideratge a Benicarló que detentava Ivan Peña des de feia dos anys.
I lo Flaret no té caixa de verdures i carxofes?

Sense dubte, el gran moment de forma de José Senar, i la seua joventut, fan que la parròquia prometa mamar-se-les dolces en un futur immediat ja que el potencial i el recorregut del Flaret pot dur-lo de cap a les millors divisions autonòmiques.
De fet, José Senar i Cristian Esteller formaran equip en la 1ª divisió autonòmica de frontó a mà per parelles, la qual cosa junt amb la classificació del Martell per a la 1ª divisió individual fa que en els propers mesos tinguem a Benicarló partides de màxima volada. A més, altres 8 pilotaris s´han federat en diferents competicions autonòmiques, la qual cosa fa que Arrea-li Bona arribe a unes xifres inèdits fins avui.


Cap comentari: