dimarts, 14 de gener del 2014

SOFIAN, CAMPIÓ DE L´INDIVIDUAL DE FRONTÓ A MÀ

ENCARA NO HI HA DATA PER REPRENDRE LA FINAL DEL GRUP A


Sofian, de blau, amb un pelet d´allò més modernet.
Sí, està clar que el de roig no és Cheto, però no tenim cap foto de la final.

Sofian, el pilotari de la mitja lluna, el pilotari del sud, el de les arrels més enllà del Barranquet, acabà guanyant una competició que començà amb el peu esquerre, o amb la mà esquerra (segons es mire). Sofian va ser capaç de superar la lesió que semblava condemnar-lo a passar un temporadeta en el limb pilotari i en un aplec de partides concentrades en apenes un parell de setmanes, anà desfent-se un a un de tots els seus rivals fins a classificar-se quart del grup B, si no recordem malament i segons fonts poc fidedignes.

Mala sort, doncs, per a Carlitos Sospedra, primer de grup, que s´hagué d´enfrontar a un pilotari que venia llançat i en progressió. En la semifinal, Sofian destrossà algun pronòstic en contra i s´endugué la partida per 31 - 27. En l´haver del de la Mitja Lluna, les poques errades que comet i la contundència d´una dreta que fa més mal que una pedregada en sec.

Així les coses, Sofian s´enfrontava en la final de dissabte passat a Ivan Cheto, que venia de guanyar còmodament Manyà, l´últim representant d´una estirp de pilotaris veterans als que aquests xicuelos els estan passant la mà per la cara. I la final no va poder tenir més emoció i intensitat. Ivan Cheto, tornà a quedar-se a les portes de la glòria, i Sofian es coronà com a punta de llança del planter de joves pilotaris cadufers amb un futur immediat ben enlluernador. 

Si la final del grup B va estar renyida, a la final del grup A va haver-hi sang i tot. La partida entre el ciutadà José Senar, fill i nét del Flare i del Blanco, hereu de mig terme municipal i senyor de fanecades de carxoferes, i Cristian Esteller es va haver d´aplaçar quan la cosa anava 21 - 20 per al Martell. Segons d´altres fonts poc fidedignes, en concret una néta d´un membre del club que es veu que va escoltar al iaio dinant diumenge, una pilotada del Flaret projecta cap a la testa d´Esteller el va deixar KO i directe cap a l´hospital, on degué rebre les atencions d´una bella i simpàtica infermera.  

Aquest dissabte, el desenllaç.

 To be continued...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que regne la pau però que el cronista seguisca regalant-nos el seu enginy, la seua eloqüència i eixe èmfasi tan particular i encertat de les cròniques. Cronista, pel sud t´esperàvem en candeleta. Arrea-li bona tal com fas sempre, crack!!! Gràcies per la teua tasca. Feliç any i molta força als pilotaris i a tot el club.

Anònim ha dit...

Quina "pájara" li ha pegat al martell ara?? Sempre donant la nota!!!