dimarts, 25 de març del 2014

ARREA-LI BONA I ELS SEUS FANTASMES

Pelegrinatge pel desert dels equips de frontó d´Arrea-li Bona, que durant l´última jornada de competicions autonòmiques van rebre la del polp en les diferents categories. Els benicarlandos s´enfrontaren a l´Almussafes i al Quart de Poblet, que han esdevingut botxins habituals dels nostres. Encara com que l´equip de galotxa aconsegueix issolades victòries, ja que a frontó a mà, els cadufers continuem patint en la pròpia carn com se les gasten per eixos trinquets de Déu, uns trinquets, per cert, d´allò més apanyadets; i si no us ho creieu, visiteu el d´Almussafes.
Cristian i Senar, en un monogràfic sobre pilota que han elaborat alumnes
de l´IES Ramon Cid a Ràdio Benicarló.

Divendres a la tarde es jugava el plat fort del cap de setmana. En primera divisió, Martell Esteller i lo Flaret visitaven un frontó maleït per als cadufers, el d´Almussafes. Allí ens esperaven vells coneguts com Cristian i Dani, l´exterminador d´Alginet (lesionat aquest, però) i Toni, botxí del Flaret en l´útima final juvenil. Un 2 – 0 inicial per als nostres fou un miratge que durà això, el que dura una il·lusió, ja que Toni, que jugava al rest, amb 18 anys té una esquerra que és un autèntic canó, i que cada pilota que tocava era punt a favor. Encara com que Cristian, el d´Almussafes, estava fallonet i deixà fer 19 punts als cadufers que maquillaven el marcador.




De la seua banda, el Benicarló B, Sospedra i Èric, palmaren a casa en 3ª divisió contra uns altres que ens tenen presa la mida, el Quart de Poblet. Aquesta vegada 41 – 13 per als visitants en una partida que algun parroquià sornegueret qualificà de “partida impressionant…d´errors”. Sospedra, per la seua part, assegurà: “Voliem acabar prompte perquè semblava que anava a ploure”.



L´única alegria de la jornada la donà l´equip de galotxa, curiosament la modalitat en què no disposem d´instal·lacions, format per Senar i Peña. Els nostres que jugaven com a locals a Vila-real davant el Llíria jugaren una partida d´escàndol, “dura, però, dura, ja que estos de Llíria saben jugar molt”, explicava Ivan Peña. I se l´endugueren per un apretadíssim 70 – 65 que els col·loca líders del seu grup.
 Resultats:


Lliga Autonòmica Frontó a Mà

1ª divisió Almussafes – Benicarló A: 41 – 19

3ª divisió Benicarló B – Quart de Poblet : 13 – 41

Lliga Autonòmica de Galotxa 3ª divisió

Benicarló : Llíria: 70 – 65

1 comentari:

Anònim ha dit...

D´això se´n diu, periodisme ciutadà. Com el diu el Jaume Barberà, "el periodisme no és taquigrafia"