dimarts, 2 de novembre del 2010

MANRONADA TOTAL 4

Ni Halloween ni res! Això tot són romanços de les pel·lícules yankis. Al poble sempre ha sigut la Festa de Tots Sants. I per commemorar-ho, els nostres pilotaris van deixar el cap de setmana passat uns quants cadàvers al frontó del Coromines. I és que van caure dos campions de la faixa, un líder de grup i Karce, que passava per allí després de dinar a cals sogres.

En fi, si la 4ª jornada de la lliga individual de Frontó a Mà fos una peli de Bruce Willis, s´hagués titolat Manronada Total 4, El Carxot Fatal o La Bragueta de Cristal. Si fos de Woddy Allen, Mañes Xatet Benicarló o Todo lo que quería saber sobre el frontó de frares y no se atrevía a preguntar; si fos porno seria Unos jovencitos y algún veterano, con las bolas en la mano; i si fos d´Eddie Murphy seria Superpilotari en el Frontón II o El príncipe del Coromines.

Si la 4ª jornada hagués sigut un drama, l´hagués protagonitzat Mañes, que és del Madrid. Està clar que ser de l´equip de Mourinho i Ronaldo (C3PO) ja és prou drama; però és que a més a més, Mañes - que es jugava a cara de gos la segona plaça del grup A amb Franjo – protagonitzà el desenllaç més tràgic en perdre per 31-20 davant d´un rival que va sortir del Coromines més trempat que un gínjol. Tot i jugar-se a porta tancada, i tot i el resultat un pèl desigualat, la partida va ser d´eixes boniques de vore: dura, treballada, suada, de punts llargs i elaborats; fent córrer i madurar el rival fins a estabornir-lo d´un carxot certer o d´un potent bot de braç.


Si hagués estat de cine negre, la víctima hagués sigut Xarli, un altre campió de la faixa que no ha aconseguit cap victòria en la fase de lligueta i que no es classifica per al quadre A. El seu botxí, també Franjo, per 31 – 17. Aquest va fer forat de seguida al marcador i després, ja cansat per la partida amb Mañes, es limità a mantenir l´avantatge tot intentant forçar les errades de Xarli; unes errades que no aparegueren, ja que Xarli jugà potser la seua millor partida tot i el desenllaç tràgic. I s´hagué d´esforçar de valent per a liquidar un cadàver que es negava a assumir el seu paper de víctima.


Si hagués sigut una peli d´acció, l´hagueren protagonitzat Peña i Karce. La seua partida va ser d´allò més moguda, farcida de cops durs de tota mena i en què de nou Karce va estar a punt de protagonitzar la remuntada. Malgrat el bon joc desplegat per aquest, Peña demostrà que oficialment és el “namberuán” del club i acabà amb el seu rival per un 31 – 23. Llàstima que Karce no tinga cabuda al quadre A perquè com més avança el campionat, juga millor.


I si hagués estat una peli gore, l´hagués protagonitzat Esteller. I no només perquè va devorar en plan caníbal al seu company de Galotxa Xatet per 31 – 5, sinó també perquè es va “amputar” voluntàriament la mà dreta tot jugant d´esquerres sempre que podia. Xatet, fins aleshores líder del grup C, tardarà a oblidar la pallissa rebuda durant La tarde de los carxots vivientes.


Classificacions:


Grup A

Posició


PJ

PG

PP

Punts

1

Èric

3

3


11

2

Mañes

4

2

2

8

3

Franjo

3

2

1

7

4

Xeto

2

1

1

4

5

Xarli

4


4

2




Grup B

Posició


PJ

PG

PP

Punts

1

Jon

2

2


8

2

Peña

2

2


6

3

Manyà

3

1

2

5

4

Karce

3


3

2




Grup C

Posició


PJ

PG

PP

Punts

1

Cristian

2

2


8

2

Xatet

3

1

2

5

3

Garrido

2

1

1

3

4

Òscar Nos

1


1

0