dimarts, 17 de maig del 2011

EL FRONTÓ ES VESTEIX DE DOL

CANVI DE LIDERATGE I PRIMERES VÍCTIMES A LA LLIGA DE LA FAIXA


Si sou persones informades i compromeses, direu: és clar, de dol perquè com el Coromines és un institut i dilluns se celebrava una jornada de dol per l´ensenyament públic… I si no ho sou, pensareu: és clar, de dol perquè com aquests carallots de pilotaris són uns comunistes d´Al Qaeda que encara duen el dol per la mort de Bin Laden… Doncs no! Ni una cosa ni una altra. Diumenge ens vam vestir de dol perquè el frontó comença a dictar sentència i la Faixa compta ja amb les primeres víctimes. En una jornada trepidant, farcida de sorpreses i amb tot de resultats apretats, Martell Esteller i Juan van prendre el lideratge a Peña i Senar, lo Flaret, per tal de no amollar-lo.


La primera sorpresa de la jornada va deixar les primeres víctimes. Xeto i Xarli s´imposaren per 31 – 28 a Kanell Màgic Karce i Xatet, que amb quatre derrotes tenen menys futur a la competició que Belén Esteban a “Saber y Ganar”. Xeto i Xarli es van posar per davant des de bon principi a base de pilotejar i d´impedir el punt directe de KMK. A més, Xarli millorà considerablement la treta i a poc a poc i a base de fallar menys que els seus rivals van anar fent forat. Malgrat tot, Kanell Màgic i Xatet van estar a punt de protagonitzar la remuntada en el tram final de la partida. Però la parròquia cadufera pogué confirmar que Xeto té sang a les venes i que el caràcter li eixí en el moment més oportú per defensar el seu avantatge.

En la segona partida, segona sorpresa. Garrido i Tito s´imposaren als gallets de “l´altra Faixa”, aquells que juguen pel 3r i 4t joc, Manyà i Rafa, també per 31 – 28. Als seus 76 anys, Garrido se´n va sortir a la treta, la qual cosa els permeté de posar-se sis o set punt per davant des del principi. Però Manyà, més calent que un dau, es va posar a repartir estopa a base de manrons i bots de braç fins a posar-se 27 - 23 a favor. I, en eixos moments crítics, difícils, quan als altres se´ls arrupeix el braç, és quan juguen els bons. I Tito, a base de punts llargs i suats – i amb alguna errada de Rafa, que és del Madrid – remuntaren i s´endugueren la partida. Al final, ovació de l´escàs públic assistent i “happening” de Garrido.

En l´última partida, el lideratge estava en joc. Peña, The Wall, i Martell Esteller, es trencaren la cara durant una partida apassionant, ben assistits pel Flaret i Juan, que té un cop de bragueta més perillós que el del president del FMI. Peña i Senar anaren sempre per davant fins al tram final, en què Esteller, es posà a manar fins a endur-se la partida per 31 – 29. Peña i el Martell desplegaren un joc espectacular que demostra que avui en dia són els amos i senyors d´eixe carxofar que és el frontó del Coromines.

Resultats 5ª jornada


Peña I Senar vs Esteller I Juan (7ª jornada) 29 / 31

Karce I Xatet vs Xeto I Xarli (4ª jornada) 28 / 31

Manyà I Rafa vs Garrido I Albert 28 / 31



Posició


PJ

PG

PP

Punts

1

Esteller / Juan

5

5


15

2

Peña / Senar

5

4

1

15

3

Manyà / Rafa

5

2

3

9

4

Garrido / Tito

4

2

2

8

5

Xeto / Xarli

3

1

2

5

6

Franjo / Carlos

4

1

3

5

7

Karce / Xatet

4


4

3