dimarts, 24 de maig del 2011

La VI Trobada d'Escoles de Pilota de Castelló, tot un èxit



Després de tot l'any, on les Escoles de Pilota de la Província de Castelló estan trobant-se en les diferents localitats on hi han clubs de pilota, la competició està arribant a la seua fi.


Aquesta vegada el desplaçament ha arribat fins el nord de la província. Benicarló va acollir a les escoles de Xilxes, Borriana, Almassora, Torreblanca i Onda. Al voltant de 60 xiquets van desplaçar-se amb els seus pares i mares i monitors dels clubs fins més enllà de la serra d'Irta.


Des de les nou i mitja, van desenvolupar-se en el CEIP Eduardo Martinez Ródenas, les partides de les diferents categories de prebenjamí, benjamí, aleví i infantil. Les vuit pistes que es van muntar en el pati de l'escola i el minitrinquet que hi ha en el centre, van ser els llocs on van jugar tots els xiquets que van desplaçar-se fins Benicarló.


Baix un sol que ja recordava el ple estiu, els jutges del Club benicarlando Arrea-li bona, van cridar el “va de bo” perquè les partides s'iniciaren i la pilota de badana començara a rodar.


En el minitrinquet després de tota la competició el podi d'honor va estar coronat com a guanyador en el prebenjamí Carles Carceller, segon Joel Mercader i el tercer qualificat Marc Villamón.


També en aquesta instal·lació van estar jugant la categoria de l'any 2003 Finalment va acabar amb Pablo Álvaro con guanyador i segon i tercer en els noms de José Antonio Gomis i Borja Salvador.


Ja en les pistes de Raspall del pati de l'escola, poc a poc els grups de la resta de categories , anaven avançant en els seus enfrontaments, fins quedar establerts les diferents fases finals, amb els quarts de final i les semifinals.

En la categoria 2001-2002, després d'uns grans enfrontaments entre els classificats amb cops de gran qualitat i una lliuta per cada punt que a mnés d'un acabava per ofegar. Finalment el quadre de qualificació va estar encapçalat per Raul Tel, segon Javier Muñoz, tercer Gerard Giner i en quart lloc Sergi Alemany.

Pel que fa a la categoria b999-2000, cal destacar a l'escola de Xilxes on dos dels seus jugadors van arribar a la final. Va ser Ivan Torres qui es va emportar la victòria, després de superar al seu company Javier Cabrera, en tercer lloc va quedar el benicarlando Jose Antonio Ochando i en quart lloc el jugador de Borriana Adriano.

L'últim dels enfrontaments van ser els de la categoria 1997-1998. El pòdium va estar encapçalat per Damián Ibáñez, segon Daniel Carrasco, tercer Juan Soler i en quart lloc Adrián Pérez.


Així va passar tot un matí de germanor i convivència entre els diferents clubs de pilota de Castelló. Cada trobada que es realitza va demostrant, com mitjançant el treball i la il·lusió que estan posant cadascun dels clubs, s'està tornant a fer vibrar amb el nostre esport més autèntic i genuí als nostres xiquets i xiquetes.