dimarts, 12 de juliol del 2011

ARREA-LI BONA, DE TORREBLANCA A SUECA I TIRO PER QUÈ HEM TOCA.



Des del començament del Torneig Individual d'escala i corda de la Federació Valenciana de Pilota, els jugadors d'Arrea-li bona sabien que haurien de desplaçar-se per les comarques de Castelló. Principalment perquè no tenim ni una pedra del suposat trinquet que tant es parla per la Diputació de Castelló. Així que carretera i manta, vam anar a para a Onda, eixa població veïna i propera que gentilment ens deixa la seua instal·lació per a que Peña, Esteller i Jon puguen jugar a l'esport de la pilota. I així van anar passant les partides dels benicarlandos davant els diferents jugadors de la província.

Semblava llunyana la possibilitat de creuar la franja d'Almenara per passar cap a les Valls i entrar en València. Però tal i com van anar desenvolupant-se els enfrontaments Jon es va posar de líder del grup. Sols va cedir una partida davant el Martell Esteller, va saber mantindre la posició i va classificar-se per continuar la competició del Torneig Individual d'escala i corda.

Com ja sabíem, aquesta classificació implicava baixar al rovell de l'ou de la pilota. En el sorteig dels enfrontament de quarts de final, va ser Josep Escriba d'Albalat de la Ribera el jugador que hauria d'enfrontar-se amb Jon. Recordem que les partides de classificació dels tornejos de la Federació són d'anada i tornada. Així que durant els passats caps de setmana van tindre lloc les partides de classificació tant en el trinquet d'Onda i com en el de Sueca. Tot i tindre les seues opcions de guanyar en les dos partides, Josep finalment ha aconseguit aquest cap de setmana en Sueca la victòria en l'emparellament. A Jon encara li falta millorar en un terreny on no pot entrenar, però aquests tornejos li estan oferint nous reptes i està coneixent nous trinquets de la pilota professional amb tan sols dos anys de participació en el tornejos de la Federació.

Al mateix temps, començava el torneig de pilota organitzat pel Club de Pilota de Torreblanca. Un torneig ja típic d'aquestes dates i que aquesta vegada compta amb la modalitat individual i per parelles. Així que tant Peña, el Martell Esteller i el jove Jose Senar estan jugant en les dos modalitats. Per ara els resultats estan sent diferents per tots els jugadors, ja que el nivell és diferent i també el temps que cadascú li porte pegant. A més el trinquet de Torreblanca amb els frarets dels cantons i la seua llargària reduïda fa que es desenvolupe un joc molt tècnic i ràpid. on la força no ho és tot.

Ara sols queda donar el nostre suport i que els nostres jugadors tinguen sort.