dijous, 11 d’octubre de 2012

EL SOMBRERET

L´ANÀLISI TÈCNICA DE JOSÉ GARRIDOAl nostre analista tècnic, José Garrido, el pillà un poc per sorpresa el primer encàrrec de la temporada. Però tot i això, complí amb la seua tasca tot prometent de dur llapis i paper per a la pròxima jornada mentres es recupera de la seua lesió al colze. De les partides de dimarts nou d´octubre, el mestre Garrido només ens deixà tres cireretes, això sí, amanida amb tota classe d´històries i anècdotes de la mili i d´un senyor de Bétera que es veu que de jove el tractava molt bé però que tenia idees de bomber tals com inventar-se un enterrament propi a la porta de casa o enviar la policia a acaçar les xicones a qui havia convidat per agafar les primeres taronges de la temporada:
 
1 - Manyà, Tito i Karce guanyaren per "pillos" i veterans. Però els dóna poc més d´un any de "vidilla" davant la nova fornada de joves pilotaris que pugen com a "tiros".
 
2 - Àngel i Khalid jugaren molt bé, però només utilitzen la força, i no gens el cap.
 
3 - Me´n vaig a casa a passejar a la gossa que deu d´estar aranyant-me totes les portes i a fer la "siesta", que ja està bé.

Cap comentari: