dilluns, 27 de febrer del 2012

ARREA-LI BONA DEBUTA AMB 100% DE VICTÒRIES ALS CAMPIONATS AUTONÒMICS

A MÉS, LES PARELLES DE LA FAIXA CONTINUEN CALFANT MOTORS

Digueu-li somiador, però més d´un al si de la parròquia cadufera somia ja amb viatjar fins a Montcada a la gran final del Campionat Autonòmic de Frontó per Parelles. I és que les parelles formades per Esteller – Senar i Jon – Peña no van poder debutar-hi millor, amb sengles victòries en un doble duel contra Quartell. A més, els nostres també es passejaren a Sagunt en el Trofeu de Galotxa El Corte Inglés, en què Esteller, Senar i Xatet s´imposaren per 70 – 10 al Sagunt B. D´una altra banda, les parelles que disputaran la Faixa continuen la pretemporada i  ja s´ensuma quines hi lluitaran per la part de dalt i quines pel cullerot de fusta.

L´intens cap de setmana pilotaire va començar dissabte de matí, sota un cel clar i ras i una temperatura perfecta per jugar al frontó. La parella formada per Esteller i Senar, inscrita en la quarta categoria autonòmica de frontó per parelles, s´imposà a Quartell per 41 – 25. Tots dos equips dibuixaren punts de gran nivell, però el Martell i lo Flaret estan en un moment de joc molt dolç i no donaren opció als del Camp de Morvedre.

Peña, sempre més enllà del 5, jugà poc de palma i potser abusà massa del carxot.

La treta de Jon, marca de la casa i amb denominació d´origen.

L´altra partida del campionat de la Federació, aquesta en la tercera divisió autonòmica, enfrontà diumenge de tarde a Jon i Peña contra Josep i Jesús, també de Quartell. Els cadufers començaren imparables amb 10 tretes seguides de Jon que el rest rival fou incapaç de tornar. Així que els benicarlandos prometien mamar-se-les dolces: Peña era un mur incontestable que des del rest estabornia la paret del Coromines i Jon era letal a la treta i buscava de sentenciar els punts a la rematada.  Però a poc a poc els de Morvedre es referen, remuntaren i fins i tot aconseguiren de posar-se algun punt per davant en el marcador. Però quan la cosa estava més complicada, Jon recuperà eixa gran treta, marca de la casa, que ràpida i arran de xapa surt escopida quan toca el terra, i en un tres i no res prengueren distància en el marcador fins al 41 – 26 definitiu.

Un somiador.
En galotxa, Esteller, Xatet i Senar, que aquest cap de setmana ho ha guanyat tot, tingueren una partida plàcida a Sagunt on s´imposaren per 70 – 10. Tot i que fonts poc fidedignes que rondaven per allà ens conten que faltà un poc de comunicació entre el feridor i mitger local, el cert és que Xatet no fallà ni una treta i caçà alguna volea prop de la corda; Senar, molt segura amb la volea i el bot de braç, buscà sempre fer mal als contraris buscant les caretes i l´escala; i el Martell, al rest, va fer el seu paper buscant també les caretes i el “palquet” i lluint-se amb algunes volees que des del 8 anaren a parar a la galeria i amb algun que altre rebot de qualitat.


D´una altra banda, i tornant al frontó, diumenge de matí vam poder gaudir (o patir) de les parelles locals que preparen la Lliga de la Faixa. De primeres, s´enfrontaren en un duel fratricida Tito i Carlos contra Agut i Àngel, amb victòria per als primers per 31 – 15 en un duel en què el major dels germans Agut notà massa la inactivitat de l´any fora del frontó que li passà factura des del primer moment fent-lo sentir estrany i desconcertat al rest. Després s´enfrontaren Xeto i Adrià contra Tito (que substituïa Manyà, dormint segons les fonts consultades) i Juan, lo pintor. Victòria fàcil per als primers per 31 – 18 que es presenten com una de les parelles que lluitaran per accedir a les semifinals del quadre A.

Lo flaret, pura fibra, un dels protagonistes del cap de setmana.
Per últim, s´enfrontaren Franjo i Xarli contra Senar i Garrido, amb victòria per a aquests últims per 31 – 18. Garrido, impressionant a la treta com sempre, forçà sempre el rest de Franjo que les deixava molletes per què Senar dugués sempre la iniciativa en el joc. Lo Flaret i Garrido lluitaran també, de segur, pel passi al quadre A, mentre que els seus rivals vés que no acaben lluitant pel cullerot de fusta del campionat.
 
I el proper cap de setmana, més pretemporada de la Faixa al frontó del Coromines i desplaçaments en els diversos campionats autonòmics. El Benicarló A, Jon i Peña viatjaran fins a Quart de Poblet; mentre que el Benicarló B, Esteller i Senar, ho faran fins a Alcublas. L´equip de galotxa jugarà al remodelat trinquet d´Onda.
 
Resultats:


Campionat autonòmic de frontó per parelles:

Benicarló A – Quartell: 41 – 26

Benicarló B – Quartell: 41 – 25


Campionat de galotxa El Corte Inglés:

Benicarló – Sagunt B: 70 – 10


Profies pretemporada de la Faixa:

Tito – Carlos vs Agut – Àngel: 31 – 15

Xeto – Adrià vs Tito – Juan: 31 – 18

Senar – Garrido vs Franjo – Xarli: 31 - 18

2 comentaris:

Natros ha dit...

Agraïments del cronista:

Gràcies a tots els que heu enviat la informació i les fotos. Sou homes de paraula i heu complit la vostra promesa. Així és tot més fàcil.

Franjo

Anònim ha dit...

oeeeee!!!!,
oe,oe, oeeeee!!!!!!