diumenge, 28 d’octubre del 2012

IVÁN PEÑA, A LA FINAL AUTONÒMICA JUVENIL DE FRONTÓ VALENCIÀ


El benicarlando Iván Peña aconsegueix per primera vegada disputar una final autonòmica en derrotar en les semifinals a Pablo de Borbotó. The Wall, que guanyà tant la partida d´anada com la de tornada, és el segon jugador benicarlando que aconsegueix aquesta fita després de Cristian Esteller. Un Martell Esteller, que per cert, també disputarà les semifinals de la 2ª categoria autonòmica amb opcions d´accedir-hi a la que seria la seua segona final consecutiva.
Peña, de roig, i Pablo, de blau en una imatge de l´anada. (Imatge d´arxiu)

Iván Peña, The Wall, serà un dels dos finalistes que diumenge 4 de novembre s´enfrontaran al frontó d´Almussafes. Dissabte de vesprada, Peña aconseguí el passi a la final en derrotar Pablo de Borbotó en una eliminatòria que duia molt ben encarrilada des de la seua victòria en aquesta pedania de València. En efecte, Pablo tornava la visita al frontó del Coromines havent perdut l´anada a Borbotó per 30 – 50. Així que al pilotari cadufer només li restava rematar la jugada.
Eixos dos puntets blau i roig són Pablo i Peña, respectivament.
(Foto: el Xato)


I així va ser. Peña aprofità les últimes calors de la tardor i en una tarde assolellada i fantástica per jugar al frontó comandà la partida des del principi. Tot i el bon joc de Pablo, el nostre sempre anà per davant al marcador i amb un 25 – 15 a favor només una tragèdia inesperada, un desastre sobtat, sols el vertigen a l´èxit podien fer fora el nostre de la final. Però això no succeí. Peña templà els nervis, mantingué la calma i aconseguí d´arribar a 35, joc que el catapultava directament cap a la final després de la renda que duia de Borbotó.
 
Tot i les il·lusions desfetes, Pablo continuà lluitant fins al final, fent agradós el joc a la parròquia cadufera congregada al Coromines, i fent honor al seu lloc de semifinalista amb cops de dreta i d´esquerra d´un gran nivel. El resultat final, 50 – 40, n´és la prova que el de Borbotó no li perdé mai la cara a la partida, ni tan sols quan ja estava fora de la final.
D´aquesta manera, Almussafes no sols ha rebut amb gran goig i joia la producció del Ford Mondeo que ha arrabassat a les factories alemanyes. Sinó que també podrà fer patxoca de ser la ciutat en què debutarà – i qui sap si guanyarà – en una final Iván Peña, The Wall, el Mur cadufer.
D´altra banda, tot i les poques informacions que ens arriben de l´organització de la Lliga Individual per part de l´organització, en el bar Moderno de sant Mateu (i pel WhatsApp) ens vam poder assebentar d´alguns resultats de la lliga local:
Pere – Víctor              31 – 13
Tito – Sospedra          31 – 21
Khalid – Èric               31 – 29
Àngel – Víctor             31 – 15
Esteller – Senar          31 – 25
Juan – Marhuan         31 – 27
Senar – Xeto               31 – 21
 

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc el pare de Pablo Sanchis (que no Sanchez)
Molt encertat el cronista amb els seus comentaris de les partides
Enhorabona a Ivan Peña (the Wall) i molta sort en la final d'Almussafes

Toni Sanchis

Anònim ha dit...

Gràcies, Toni.

Enhorabona a vosaltres també per la feina que feu a Borbotó i pel gran joc i entrega de Pablo.

Tant de bo els nostres pilotaris es troben alguna vegada en la final.

Franjo (el cronista)